Werken & studeren

De bibliotheek: Ideale werkplek voor scholieren en studenten! Rustig studeren? In de bibliotheek vind je altijd wel een rustig plekje.

Internetcursus

Voor alle mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek Brunssum de cursus Klik & Tik aan. 

Werkstukken of presentaties

Moet je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden, maar heb je geen idee waarover? Of moet je een presentatie houden en zoek je informatie? Kijk dan eens op deze thema-pagina's.  

Hulp bij huiswerk Nederlands

Arnoud Kuijpers

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je huiswerk Nederlands? Wellicht dat de filmpjes over verschillende taalonderwerpen van De Beste Leraar Nederlands 2015, Arnoud Kuijpers - ook wel bekend als de Youtube-leraar - uitkomst bieden.
 

Gratis Wifi, Internet, Word, Excel en Powerpoint

In de Bibliotheek van Brunssum staan computers met internet, Word, Excel en Powerpoint. Handig als je bijvoorbeeld moet solliciteren of een presentatie moet maken. Bovendien is er gratis Wifi. Dat betekent dat je met je laptop, tablet of smartphone gratis kunt internetten in de bibliotheek. 

Hulp bij huiswerk Wiskunde

Hester Vogels

Hester Vogels is docent wiskunde bij UniC Utrecht. Op YouTube uploadt ze video's met uitleg over wiskunde op de middelbare school. Echt heel begrijpelijk voor iedereen. Ze was ook te zien in De Wereld draait door!