Afhaalservice

Bibliotheek Brunssum start ‘Afhaalservice’ voor bibliotheekleden

In verband met de beperkte opening en diensten van onze bibliotheek vanwege maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij met de volgende service gestart voor onze bibliotheekleden:

U kunt iedere vrijdagochtend vooraf bestelde boeken afhalen bij bibliotheek Brunssum. Ook reeds gereserveerde boeken zijn dan af te halen. Iedere klant mag 1x per drie weken van deze dienst gebruik maken.

Het werkt heel eenvoudig:
- U stuurt een e-mail naar info@bibliotheekbrunssum.nl of belt: 045-4007560 (iedere werkdag bereikbaar van 9.00-12.30u).
Daarbij verstrekt u de volgende gegevens: naam, mailadres, telefoonnummer, bibliotheekpasnummer, gewenste boektitels (max. 12), én een tijdstip op vrijdagochtend waarop u de boeken wilt ophalen.
- Zijn de door u gevraagde boeken uitgeleend, dan doen we er een verrassingsboek bij. Tip: zoek de gewenste titels alvast op in de catalogus en check de beschikbaarheid in onze bibliotheek. Het is niet mogelijk om boeken bij andere bibliotheken aan te vragen aangezien er momenteel geen transport is.
- U krijgt van ons een tijdstip waarop u de boeken kunt ophalen.
- Meld u op de afgesproken tijd bij de bibliotheek.
- Laat op gepaste afstand uw biebpas zien.
- Zonder pas geen boeken!
- Een medewerker legt uw bestelling klaar bij de deur.
- U dient zelf een tas mee te nemen

De boeken die u nog in uw bezit heeft kunt u inmiddels weer inleveren. De in te leveren boeken kunt u deponeren op een boekenkar bij de entreehal. Ingeleverde boeken houden wij (volgende de richtlijnen van het RIVM) 36 uur in quarantaine alvorens ze ingenomen en teruggeplaatst kunnen worden.

Voor uw en onze veiligheid verzoeken wij u dringend om de regels van het RIVM in acht te nemen:
- Houd minimaal 1,5 meter afstand
- Kom alleen
- Bezoek onze bibliotheek niet als u verkouden bent of wanneer u griepachtige klachten heeft.