• Coronamaatregelen Bekijk details

10 juni 2021

We gaan gefaseerd en met een aantal coronamaatregelen weer een stukje verder open.

Bekijk details van Coronamaatregelen

• Leesclub Brunssum op zoek naar nieuwe leden Bekijk details

6 juli 2021

Lezen is leuk, maar praten over het boek dat je naar andere werelden heeft vervoerd is natuurlijk net zo leuk. Daarom kun je bij Bibliotheek Brunssum lid worden van een leeskring om samen met andere leesfanaten van mening te wisselen over je gelezen boek.

Bekijk details van Leesclub Brunssum op zoek naar nieuwe leden

• Bibliotheek weer open op zaterdag Bekijk details

24 juni 2021

Gedurende de lockdown i.v.m. coronamaatregelen is Bibliotheek Brunssum gesloten geweest op de zaterdagen. Vanaf zaterdag 12 juni zijn er weer versoepelingen mogelijk en is het weer mogelijk om de bibliotheek op zaterdag te bezoeken. Ook op zaterdag ben je dus weer van harte welkom!

Bekijk details van Bibliotheek weer open op zaterdag

• De nieuwe donorwet Bekijk details

30 juli 2020

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt dan in het nieuwe Donorregister. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Dan weet je familie, partner of vriend(in) of je na je overlijden orgaan- en weefseldonor wilt worden.

Bekijk details van De nieuwe donorwet