Kinderboekenweek 2017

Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek vinden in de Openbare Bibliotheek Brunssum onderstaande activiteiten plaats.

Voorlezen, knutselen en griezelige 'Mad Science' tijdens Kinderboekenweek

Zoals elk jaar organiseert Openbare Bibliotheek Brunssum in de Kinderboekenweek(dit jaar van 4 t/m 15 oktober) weer een aantal activiteiten. Het motto is ’’Gruwelijk eng!” en verhalen over monsters, griezels en engerds staan centraal. Dat wordt dus heerlijk griezelen én grinniken met al die spannende verhalen.

Op woensdag 4 oktober van 14.00-15.00 en van 15.15-16.15 u. kunnen kinderen meedoen met een workshop van “Mad Science’’. Lekker griezelen met slijm en chemicaliën en zelf griezeldrankjes maken. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De toegang is gratis, wél reserveren: online via onderstaande knop of telefonisch 045-4007560.
De workshop van 14.00 u. is inmiddels volgeboekt.

Op woensdag 11 oktober van 14.00-15.30 u is er een voorlees- en knutselmiddag voor kinderen vanaf 5 jaar in samenwerking met de Vrije Akademie ZOM.
Na het voorlezen kunnen de kinderen monsters knutselen. De toegang is gratis.
Deze voorlees- en knutselmiddag is inmiddels volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Verder is er gedurende de hele Kinderboekenweek een tentoonstelling van bekroonde boeken (Gouden en Zilveren Griffels en Penselen) en een tentoonstelling van boeken rondom het thema ’’Gruwelijk eng!’’ te zien.