Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Italiaanse schoenen

  Henning Mankell

  Een 66-jarige ex-chirurg leidt een kluizenaarsbestaan op een eilandje tot de vrouw die hij veertig jaar daarvoor in de steek liet, hem opzoekt. De reis die zij samen maken, dwingt hem het verleden onder ogen te zien en verandert hem.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Italiaanse schoenen

 • Slaap

  Lars Kepler

  Als een vermist en doodgewaand slachtoffer van een seriemoordenaar, die al dertien jaar in de gevangenis zit, plotseling opduikt, wordt de zaak heropend om een ander slachtoffer te redden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Slaap

 • Nulpunt

  Jørn Lier Horst, Thomas Enger

  Rechercheur Alexander Blix en journaliste Emma Ramm krijgen te maken met een moordenaar die zijn dodenlijst afwerkt aan de hand van opeenvolgende getallen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Nulpunt

 • Oktober

  Søren Sveistrup

  Als bij de lijken van wreed vermoorde jonge vrouwen in Kopenhagen steeds een kastanjepoppetje wordt aangetroffen, gaan rechercheurs Thulin en Hess op onderzoek uit.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Oktober


Boek van de maand

Gunnar Staalesen Zwarte schapen

thriller

Een Noorse privé-detective gaat op zoek naar een verdwenen vrouw, wat hem in allerlei hoogst gevaarlijke situaties brengt.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken