Lezing 'Geheugen en vergeten'

20 oktober 2021, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147, Brunssum

Kosten: € 2,50 voor bibliotheekleden, € 3,00 voor niet-leden

Elian Gorissen van de Hersenstichting verzorgt deze lezing met het thema 'Geheugen en vergeten'

Het geheugen is onmisbaar om goed te functioneren. Zonder geheugen weten we niet wie onze naasten zijn, waar we leven en wat we hebben meegemaakt in het verleden. De lezing 'Geheugen en vergeten' gaat over de werking van de hersenen en het geheugen. Ook besteden we aandacht aan het verschil tussen normale vergeetachtigheid en geheugenproblemen door een hersenaandoening, zoals dementie.

Uiteraard nemen wij tijdens onze activiteiten de coronamaatregelen in acht. Zo is er desinfectiemiddel bij de ingang aanwezig en is er een looproute uitgezet om zoveel mogelijk de 1,5 meter maatregel te kunnen waarborgen. Ook kunnen wij een beperkt aantal deelnemers (max.22) toelaten bij onze activiteiten, die overigens in de grote ruimte op de 1e verdieping zullen plaatsvinden, en vragen wij alle bezoekers om zoveel mogelijk afstand te houden en rekening te houden met elkaar. 
Indien u verhinderd bent voor een activiteit waarvoor u zich heeft opgegeven vragen wij u dringend om dit aan ons te melden. Verder is het niet mogelijk om toegang tot een activiteit te krijgen indien u niet bent aangemeld.