Boekpresentatie door jonge, Brunssumse schrijfster Esther Geurts

29 oktober 2020, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147, Brunssum

Kosten: € 2,50 voor bibliotheekleden, € 3,00 voor niet-leden, incl. koffie/thee

De jonge, Brunssumse schrijfster Esther Geurts presenteert haar tweede fantasyboek: “De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen haar dromen”. Bibliotheek Brunssum heeft de primeur van deze boekpresentatie!

Naast het presenteren van haar boek, zal de schrijfster ons meer vertellen over het fantasygenre in boeken, films en televisieseries. Wat kenmerkt fantasy, hoe is deze door de tijd heen veranderd en welke boeken en films hebben een grote invloed op dit genre gehad?
Wat maken deze wonderlijke en magische werelden, die ooit begonnen zijn met de vraag ‘wat als…?’, zo bijzonder? 

Wie durft, mag zelfs aan het einde van de presentatie een eigen fantasiewereld gaan bedenken…
Na de presentatie is het mogelijk om het boek te kopen en signeert Esther.

Uiteraard nemen wij tijdens onze activiteiten de coronamaatregelen in acht. Zo is er desinfectiemiddel bij de ingang aanwezig en hebben we een looproute uitgezet om zoveel mogelijk de 1,5 meter maatregel te kunnen waarborgen. Ook kunnen wij een beperkt aantal deelnemers (max.25) toelaten bij onze activiteiten, die overigens in de grote ruimte op de 1e verdieping zullen plaatsvinden, en vragen wij alle bezoekers om zoveel mogelijk afstand te houden en rekening te houden met elkaar. 
Indien u verhinderd bent voor een activiteit waarvoor u zich heeft ingeschreven vragen wij u dringend om dit aan ons te melden. Verder is het niet mogelijk om toegang tot een activiteit te krijgen indien u niet bent aangemeld.

Over het boek 'De legende van de Alcracht: Het meisje tussen haar dromen'

Starre is geboren en opgevoed als de Alcracht. Met haar Crachten vecht zij voor de Orde in Phantasia. Samen met haar vrienden trotseert ze vele vijanden, zoals de Slaven en Meesters van Chaos. Helaas is de Chaos niet meer het enige waartegen Starre moet strijden. Haar zus Yuerre heerst over de Slaven in de Duistere Onderwereld en dringt met haar nieuwe leger Phantasia binnen.

Naarmate ze ouder wordt, begint Starre steeds meer vragen te stellen over haar mysterieuze verleden en de taak die haar opgelegd is. Wie is zij, waar komt ze oorspronkelijk vandaan en waarom is zij gekozen als de Alcracht?