Lezing 'Blijven of scheiden?'

10 januari 2019, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147, Brunssum

Kosten: € 2,00 voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet-leden

Mediator/coach Lizzy Koot reikt je tijdens deze bijeenkomst op interactieve wijze hulpmiddelen aan waardoor je je bewust wordt van jouw eigen situatie, emoties en verlangens. Er is ruimte om vragen te stellen en met anderen te spreken. De bijeenkomst is voor degenen die in tweestrijd zijn. ‘Blijven of scheiden?’

Blijven of  scheiden?..... Het is niet eenvoudig om hierin een keuze te maken. De voor- en nadelen worden voortdurend tegen elkaar afgewogen. Je houdt jezelf gevangen in deze vicieuze cirkel. Er is een manier om deze cirkel te doorbreken, namelijk: ‘onderzoeken’ wat het beste is voor JOU!
Mensen denken vaak dat er maar één vraag aan de orde is. Namelijk ‘houd ik nog genoeg van mijn partner om door te gaan met de relatie?’ Echter deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden als je in een crisissituatie zit.
Ga de uitdaging met jezelf aan en stel jezelf de vraag: Wat is het beste voor mij? Met mijn relatie stoppen of doorgaan? Alleen jij kan nagaan wat je relatie werkelijk te betekenen heeft. Ongeacht hoe lang je al met je partner bent of hoe lang je al twijfels hebt over je relatie. Geen ander kan dit voor jou invullen.

VOLG JE HART
Hoe doe je dit? Tijdens de bijeenkomst laat Lizzy Koot je zien hoe jij met je hart jouw bestemming kan vinden. Hoe jij je problemen onder ogen kan zien zodat je erachter komt of je relatie te goed is om ermee te stoppen of dat je relatie juist te slecht is om er nog mee door te gaan. Wat de uitkomst ook zal zijn. In beide gevallen, ga jij je beter voelen. Gewoonweg omdat je gaat inzien wat voor jou het beste is.