Klik & Tik

Klik & Tik cursus internet

Het internet is voor iedereen. Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Volg dan de gratis basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek. Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt.

Wil je meedoen?

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken kun of moet je via de computer en internet regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, toeslagen aanvragen, werk zoeken of
spullen kopen. Voor mensen die geen of weinig kennis en ervaring hebben met de computer en internet biedt Bibliotheek Brunssum de cursus Klik & Tik aan.

Je leert in een groepje, ook van elkaar. Je kunt wekelijks starten met de cursus en je werkt zelfstandig en in eigen tempo aan de computer van de bibliotheek. Wanneer je hulp nodig hebt word je geholpen door de medewerkers van de bibliotheek.

De cursus Klik & Tik bestaat uit drie delen die oplopen in moeilijkheidsgraad. Je leert de computer aanzetten, typen, e-mailen, zoekmachines gebruiken, formulieren invullen, websites bekijken, downloaden


De cursus vindt plaats op dinsdag van 10.00-11.30 in de Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147. Je gaat zelf aan de slag en er zijn mensen om je te helpen. Met een eigen inlogcode kun je thuis verder oefenen.
Kosten: deelname aan de cursus is gratis.
Voor info en aanmelden: H. Dreessen, tel. 045 - 763 05 20
mail: h.dreessen@bibliotheekkerkrade.nl